Ondersteuning Hikvision iVMS4500 en HiDDNS wordt beëindigd

Per 15 februari 2022 zal Hikvision niet langer hun iVMS-4500-software en de HiDDNS-service ondersteunen. De iVMS-4500 app blijft nog wel werken, maar er zullen geen updates en/of upgrades meer voor worden uitgebracht. De website www.HiDDNS.com zal offline gaan.

De reden voor deze verandering is dat Hikvision zich meer wil focussen op Hik-Connect te vinden in de App store van Hikvision.

Al sinds de lancering van Hik-Connect in 2016 zijn is Hikvision bezig om gebruikers van iVMS-4500 en HiDDNS over te hevelen naar Hik-Connect. Dat is grotendeels gelukt, maar nog niet elke gebruiker is zich ervan bewust dat ondersteuning voor de dienst en de software per 15 februari zal stoppen. Hik-Connect wordt aanbevolen als alternatief en overstappen is nu dus écht noodzakelijk.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)