Hik-Connect app van Hikvision, niet meer beschikbaar in Google Play Store

Door de verstoorde handelsrelatie tussen de VS en China is het voor Hikvision niet meer mogelijk om apps in de Google Play Store te plaatsen. Inmiddels is de Hik-Connect app van Hikvision hier dan ook niet meer beschikbaar en worden reeds geïnstalleerde apps ook niet meer automatisch geüpdatet.

Op dit moment is Hikvision met fabrikanten van Android-toestellen in gesprek om te bekijken of zij de Hikvision apps in hun eigen app stores beschikbaar kunnen stellen. Ondertussen heeft Hikvision een eigen app store opgezet waar onder andere de Hik-Connect app kan worden gedownload: https://appstore.hikvision.com.

Opmerking: Wees voorzichtig met het downloaden van apps buiten de Google Play Store om en download apps alleen vanuit betrouwbare bronnen.

Wij gaan er vanuit u met deze informatie van dienst te zijn.

Verzenden
User Review
3.54 (13 votes)