Satel Notificatie storing

Mogelijke notificatie onderbreking” / “ETHM module herstarts”

Satel heeft op de SATEL Servers onlangs de push notificatie functie aangezet in het geval van een eventuele uitval van de Servers, zodat u ook weet als deze niet meer actief zijn!

Na deze nieuwe functie kregen klanten op hun Smartphone een “Mogelijke notificatie onderbreking” als push notificatie, maar ook notificaties van ETHM module herstarts, en helaas in de nacht.

Dit kwam doordat de servers ter controle elke nacht werden herstart, dit hebben ze nu uitgezet. De herstarts van de ETHM module, is een hierdoor gevonden bug in de ETHM module en zal in de volgende versie zijn verholpen, welke hopelijk volgende week beschikbaar is.

Aangeraden wordt om de ETHM update met het onderhoud mee te nemen, maar indien nodig, dit op korte termijn uit te voeren

Gezien deze push notificaties in de nacht waren en u en uw klanten van uw ongestoorde nachtrust wilt genieten, kunt u bij de push notificaties in de INTEGRA/VERSA Control App, de storing notificaties uitzetten (totdat de ETHM firmware vervangen is.

Verzenden
User Review
0 (0 votes)