Het lukt niet om camera’s toe te voegen aan de NVR terwijl er nog kanalen vrij zijn.

 

Een NVR heeft een maximale frame- en/of bitrate. Zo heeft bijvoorbeeld een DH-NVR3208 een maximale frame-rate van 100fps. Als op deze NVR vier camera?s worden toegevoegd met een frame-rate van 25fps dan is het niet meer mogelijk om een 5e camera toe te voegen. In dit geval dient de frame rate terug gezet te worden naar 12fps per camera om zo alle kanalen te kunnen benutten.

Als een DH-NVR5432 een maximale bitrate van 160mbps aan kan dan kunnen er maar 19 camera?s met 8192kbps bitrate worden toegevoegd. Moeten dit er 32 worden dan zal dus de bitrate van de reeds aangesloten camera?s worden verlaagd. Houd er echter ook rekening mee dat als er beelden via software, app of browser worden bekeken de bitrate nog een keer wordt aangesproken. Dus als een camera met een bitrate van 8192kbps met een NVR verbonden is en vervolgens ook nog eens met dezelfde bitrate wordt bekeken op een PC, dan verdubbeld dit de bitrate.

 

Verzenden
User Review
0 (0 votes)